Opal ring i sølv - til barn

Multi
60-11149-3-01
NYHET
    Produksjonstid:3-5 dager
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse
  • Mer

 

En lekker håndlaget sølvring med nydelig Welo Opal med vakkert fargespill. Fargespillet endres etter hvor lyset treffer på Opalen. Hver eneste opal er unik. Ringen er flott som gave til noen du er glad i.  Også en flott ring å gi til blomsterpiken for å ha på i bryllupet. 

Ringstørrelsene er kun veiledende. Barn kan i likhet med voksne ha forskjellig størrelse på hendene. Er du i tvil om størrelsen, vennligst se størrelsesguiden og/eller bestill en ringmåler. Du kan og måle diameteren (inni) på en ring barnet har fra før og sende meg en mail. Så finner vi størrelsen.

Kvalitet: 925 sølv
Opal:  0.2 Karat flerfarget Etiopisk Welo Opal (3 mm i diameter)

♦ Leveres i gaveeske
♦ Nikkelfritt og blyfritt
♦ Fri frakt og 14 dagers åpen retur

HVORDAN TA VARE PÅ RINGEN:
Når ringen ikke er i bruk oppbevares den best i en zip-pose (gjerne i esken den kom i). Oppbevar ringen i esken det kom i. Eller i en zip-pose.  

For å bevare Opalen bør ringen må tas av når hendene skal vaskes (gjelder alle typer ringer ikke bare denne). Ikke dyppes i vann eller bades/dusjes med,  komme i kontakt med håndsprit, vaskemidler, hårspray eller parfyme. 

Tørk av ringen med en lett fuktet, myk fille innimellom unngår du at fett og skitt ødelegger opalen. Dette gjelder alle smykker og stener.
Opal er en av de mest kostmare smykkestenene. Som oftest funnet i hulrom i mer vanlig stener.

 
Relaterte produkter