Nordic Winter - Crystal point

Lissie Design
10-10716-1-01
NYTT
    Leveringstid:Normalt 1-3 dager + postgang
Legg i handlevognen
  • Beskrivelse

925 sølv

Disse håndlagede smykkene i sterling sølv har klart klare håndwrappede krystaller - rett fra naturen. Det eneste som er gjort med dem er at de er blitt separert fra krystallklasen, i tillegg til at de har fått et opphengshull.  Smykket passer både til ham og henne. Siden krystallene er ubehandlede har krystallene merker osv. som viser at de er ekte krystaller og ikke glass. Vennligst velg ditt smykke ved å velge nummeret i menyen nedenfor.

♦ Sterling sølv ♦ Naturlig Krystall
♦ Nikkelfritt og blyfritt
♦ Fri frakt og fri retur

Kjedelengdevalg:
Firkantkjede: 41 cm, 46 cm og 51 cm
Rollokjede på 51 cm lengde: 1,2 mm tykkelse og 2 mm tykkelse

Mer informasjon om hver krystall:

1.
En veldig klar krystall med trekantmerker på baksiden etter tidligere festede krystaller. Noe som gir denne krystallen et stilig mønter og lysreflektering. Str.: 3.8 cm lang x 1.5 cm (målt på bredeste punkt) - Inkl. oppheng: 5 cm ( 2 inch).

2.
Denne krystallen er også veldig klar. Og denne har og merker etter tidligere festede krystaller. Henholdsvis på baksiden, sidene og foran.  Noe som gir denne krystallen et stilig mønter og lysreflektering. Det ser nesten ut som naturen har prøvd å lage et vinterlandskapsbilde i denne krystallen.Str.: 3.7 cm lang x 1,5 cm bred (målt på bredeste punkt). Lengde inkl. oppheng: 5 cm (2 inch).

3.
Denne krystallen er veldig klar og har en stilig usymetrisk fasong. Noe som gjør at denne krystallen skinner ekstra. Omtrent som en krystallprisme. Krystallen har merker etter andre tidligere festede krystaller på baksiden og sidene. Str.: 4.5 cm lang x 1.5 cm bred (målt på bredeste punkt). Lengde inkl. oppheng: 6 cm

4.
Denne krystallen er veldig klar med en frostet hvit topp, som minner meg om smeltende snø i klart vann. Denne krystallen har ekstra små krystalltopper øverst og foran. Samt merker etter en tidligere festet krystall foran.  Det gir krystallen et organisk og rocka utseende. Krystallen skinner nydelig i lyset. Str.: 4.5 cm lang x 1,6 cm bred (målt på bredeste punkt). Bredde inkl. oppheng: 5,5 cm (ca 2 inch)

5.
Denne krystallen ser ut som en frosset krystallprisme. Litt skyet som smeltende snø i vann. Denne krystallen har merker etter tidligere festede krystaller på baksiden, sidene og foran. Og den ser rocka og organisk ut!