Nordic Winter Crystal point - smykke

Klar - Clear
10-10716-1-01
    Produksjonstid:1-3 dager
Legg i handlekurven
  • Beskrivelse
  • Mer

925 sølv

Lekre smykker med klare håndwrappede krystaller - rett fra naturen. Det eneste som er gjort med dem er at de er blitt separert fra krystallklasen, i tillegg til at de har fått et opphengshull.  Les om de forskjellige krystallene nedenfor. Nummer nedenfor samsvarer med de du ser på fotoene.  Når du har valgt krystall velger du ønsket kjede i rullgardinmenyen.

♦ Sterling sølv ♦ Naturlig Krystall

♦ Nikkelfritt og blyfritt
♦ Leveres i gavepose (velger du gave - innpakket i smykkeeske)
♦ Fri frakt

Informasjon om hver krystall:
1.
En veldig klar krystall med trekantmerker på baksiden etter tidligere festede krystaller. Noe som gir denne krystallen et stilig mønter og lysreflektering. Str.: 3.8 cm lang x 1.5 cm (målt på bredeste punkt) - Inkl. oppheng: 5 cm ( 2 inch).

2.
Denne krystallen er også veldig klar. Og denne har og merker etter tidligere festede krystaller. Henholdsvis på baksiden, sidene og foran.  Noe som gir denne krystallen et stilig mønter og lysreflektering. Det ser nesten ut som naturen har prøvd å lage et vinterlandskapsbilde i denne krystallen.Str.: 3.7 cm lang x 1,5 cm bred (målt på bredeste punkt). Lengde inkl. oppheng: 5 cm (2 inch).

3.
Denne krystallen er veldig klar og har en stilig usymetrisk fasong. Noe som gjør at denne krystallen skinner ekstra. Omtrent som en krystallprisme. Krystallen har merker etter andre tidligere festede krystaller på baksiden og sidene. Str.: 4.5 cm lang x 1.5 cm bred (målt på bredeste punkt). Lengde inkl. oppheng: 6 cm

4.
Denne krystallen er veldig klar med en frostet hvit topp, som minner meg om smeltende snø i klart vann. Denne krystallen har ekstra små krystalltopper øverst og foran. Samt merker etter en tidligere festet krystall foran.  Det gir krystallen et organisk og rocka utseende. Krystallen skinner nydelig i lyset. Str.: 4.5 cm lang x 1,6 cm bred (målt på bredeste punkt). Bredde inkl. oppheng: 5,5 cm (ca 2 inch)

5.
Denne krystallen ser ut som en frosset krystallprisme. Litt skyet som smeltende snø i vann. Denne krystallen har merker etter tidligere festede krystaller på baksiden, sidene og foran. Og den ser rocka og organisk ut!


"Tusen takk Anne! Smykket ankom flott pakket. Jeg elsker måten kvartsen er festet til kjedet, flott hånd
verk! Det er et fantastisk smykke. Anne er veldig imøtekommende, med god kundeservice - setter stor pris på din hjelp! Jeg ser frem til neste kjøp. Takk igjen! "