Om Lissie Design

 

Firmaet ble etablert i 2005.
Eier og smykkedesigner: Anne Lise Hestness

Lissie Design, Stasjonsveien 22a, 4018 Stavanger.
Org.nr. 988 834 106
Telefon: 95242640 (hverdager 13-15)
E-post: ordre@lissiedesign.no
Etsy shop: www.lissiedesign.etsy.com

Er du interessert i å forhandle mine smykker?
Vennligst ta kontakt for betingelser og adgang til forhandlerbutikkenHei! Liker du unike og lekre smykker?
 

Jeg tilbyr unike og tidløse smykker, designet og håndlaget i Stavanger. I en elegant rocka boho stil til både ham og henne. Smykker som pynter opp og gir særpreg til ethvert antrekk. Unike design som tilvirkes med de fineste materialer som: Edelstener, halvedelstener, sølv, gull og vintage komponenter. Alle Smykkene er kun tilgjengelige i sterkt begrenset antall. Mange finnes kun i ett eksemplar (eller par når det gjelder ørepynt).


Et av hovedmålene
 er å kunne tilby deg unike, tidløse og inspirerende smykker til en fornuftig pris. Og med god kvalitet. Jeg prøver og å gjøre butikken så trivelig som mulig for deg. Slik at du kan kose deg mens du titter rundt i butikken. De fleste smykkene blir laget etter at du har bestilt dem. Så de blir faktist laget til deg.  Smykker er også perfekte gaver! Usikker på hva du skal finne på til gave? Sjekk ut gaveguiden for ideer. Ved gavekjøp får du gratis innpakking.


Smykkene er etisk laget siden de er laget for hånd i mitt smykkestudio. I produktene du kjøper får du produktkvalitet som er opparbeidet etter 30 års erfaring innen smykkedesign og smykkelaging. 
Smykkene blir i så stor grad det lar seg gjøre laget med miljøvennlige og etisk forsvarlige materialer.  Jeg bryr meg om naturen. Så korall, fjær og skinn fra truede dyrearter vil du ikke finne i denne butikken. Kun skinn og bein fra husdyr som ku, geit og sau.


" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "


Som liten elsket jeg å titte i mors smykkeskrin
Jeg likte også å titte på alle de flotte knappene min mor oppbevarte i en flott metallboks. De ble aldri brukt, for hun mente det var for flotte til å brukes. Jeg pleide også å komme hjem med lommene fulle av småstein, som jeg fant på min vei, for jeg syntes de var så flotte. Det var starten på interessen for smykkestener. Som førte til 
at jeg i 1985 startet opp som smykkedesigner. Og at jeg høsten 2015 og våren 2016 var så heldig at jeg fikk vise frem mine smykker på London fashion Week. Noe som var en både kjekt, skremmende og spennende! 


Hvem er Lissie Design?
Det er meg, Anne Lise Hestness (også kalt Lissie, derav butikknavnet). Jeg er gift og har en voksen datter. Jeg er født og oppvokst i Stavanger. Det er en ære å få lage smykker til alle mine kjekke kunder! Både i Norge og ellers i verden. Kontakt meg gjerne om du lurer på noe. 

  
Takk for besøket!

Ha en god dag! - Hvor enn du er i verden!
Vennlig Hilsen Lissie