Om Lissie Design

 

Hei! Liker du smykker? Smykker som ikke alle andre har? 

Unike og tidløse smykker, designet og håndlaget i Stavanger. I en elegant boho rocker stil for både ham og henne. Smykker som pynter opp og gir særpreg til ethvert antrekk. Unike design som tilvirkes med de fineste materialer som: Edelstener, halvedelstener, sølv, gull og vintage komponenter. Alle Smykkene finnes kun i begrenset antall. Mange finnes kun i ett eksemplar (eller et par når det gjelder ørepynt).


Et av hovedmålene
 er å kunne tilby deg unike, tidløse og inspirerende smykker til en fornuftig pris. De fleste smykkene blir laget etter at du har bestilt dem. Så dermed blir de laget spesielt til deg.  Smykker er også perfekte gaver! Ved gavekjøp får du gratis innpakking.

Smykkene er etisk laget siden de er laget for hånd i mitt smykkestudio. Når du bestiller får du samtidig 30 års erfaring innen smykkedesign og smykkelaging. 
Smykkene blir i så stor grad det lar seg gjøre laget med miljøvennlige og etisk forsvarlige materialer.  Jeg bryr meg om naturen. Så korall, fjær og skinn fra truede dyrearter vil du ikke finne i denne butikken. Kun skinn fra husdyr som ku, geit og sau.


" Smykker er små kunstverk man bærer på seg. De er og med på å formidle til andre hvem man er og kan utgjøre hele forskjellen i et antrekk. Smykker kjøpes i stor grad med hjertet, ikke med hodet. "


Hvem er Lissie i Lissie Design?
Mitt navn er Anne Lise Hestness (også kalt Lissie, derav butikknavnet). Jeg er gift og har en voksen datter, og er født og oppvokst i Stavanger.

"Som liten elsket jeg å titte i mors smykkeskrin" Jeg likte også å titte på alle de flotte knappene min mor oppbevarte i en flott boks. De ble aldri brukt, for hun mente det var for flotte til å brukes. Jeg pleide også å komme hjem med lommene fulle av småstein, for jeg syntes de var så flotte. Det var starten på interessen for smykkestener som gjorde at jeg i 1985 startet opp som smykkedesigner. Høsten 2015 og våren 2016 var jeg så heldig at jeg fikk vise frem mine smykker på London fashion Week. Noe som var en kjekk og spennende opplevelse!


Det er en ære å få lage smykker til alle mine kjekke kunder! Både i Norge og ellers i verden.
Ta en titt i nettbutikken. Kanskje finner du noe du Liker?  Kontakt meg gjerne om du lurer på noe. Kontaktinfo bla. nedenfor.


  
Takk for besøket! Ha en god dag - hvor enn du er i verden!
Vennlig Hilsen Lissie


 

Firmaet ble etablert i 2005.
Eier og smykkedesigner er  Anne Lise Hestness


Lissie Design, Stasjonsveien 22a, 4018 Stavanger.
Org.nr. 988 834 106
Telefon: 95242640 (13-15)
E-mail: ordre@lissiedesign.no